Catering
Catering
Tapas
Julemat
Grillmat
Møtemat
Selskapsmat
Buffet
Se alle menyer
Populære
Tapasmeny 1
Tapasmeny 2
Real Grillmeny
Asiatisk buffet
Street food meny
Boeuf Bourguignon
Selskapslokaler
Selskapslokaler
Roofgarden
Jakobs Hage
Stortingsgata
Kraft
Tivander
Tullinløkka
Sentrum
Se alle lokaler
Anledninger
Julebord
Sommerfest
Firmafest
Bryllup
Kurs & Konferanse
Konfirmasjon
Dåp
Kantine
Kantinedrift
Tilbud på kantine? Klikk her
Ukesmenyer kantine
Mariboesgate
Waldemar th. gate
Pilestredet
Økernveien
Fritjof Nansens vei
Økernveien
St olavsgate
Kantinedrift i oslo
Kontakt oss
Kantinedrift
Tilbud på kantine? Klikk her
Kontakt oss
Kontakt oss
Om realmat
English
Bestill catering
Navn
E-post
Telefon
Melding
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Din handlekurv
$0.00
:
Fjern
No items found.
Order online
Product is not available in this quantity.
Menyer
Meny
Fridtjof Nansens vei 17-19
Uke 39
40
Mandag
Kjøttkaker av kylling. Serveres med potetstappe, brunsaus og tyttebær. Allergener: Melk og gluten (hvete).
Tirsdag
Girasoli pasta fyllt med grønn pesto. Serveres med skogsoppsaus, spinat og revet parmesan. Allergener: Melk, egg og gluten (hvete).
Onsdag
Sprøstekt svinekjøtt. Serveres med pak choi, mais, jasminris og teriyaki saus. Allergener: Soya og sesam.
Torsdag
Ovnsbakt seifilet på bacalao vis, med oliven og chili. Serveres med poteter og tomatsaus. Allergener: Fisk
Fredag
Kylling souvlaki. Serveres med pita, isbergsalat, tomat, løk og tzatziki dressing. Allergener: Melk, gluten (hvete) og sennep.