Meny

St Olavs gate 28

Uke 39
40

Mandag

Grillede koteletter av svin. Serveres med søtpotetpure, stekte grønnsaker, løksjy og salatmiks.. Allergener:

Tirsdag

Vegetar pasta carbonara med aubergine, squash, kapers, oliven og basilikum. Serveres med ruccolasalat og revet parmesan. Allergener: Gluten (hvete)

Onsdag

Stekt kyllingburger med ost, brød, hjertesalat, tomat og løk. Serveres med honning og smørglaserte poteter og chilimajones. Allergener: Gluten (hvete), egg, melk

Torsdag

F Ovnsbakt seifilet med kokte dillpoteter. Serveres med dampet aspargesbønner, soltørkede tomater, dill, kapers, sitron og blandet salat med saus av brunet smør.. Allergener: Fisk, melk

Fredag

Grillede lammepølser. Serveres med lun potetsalat, ketchup, sennep, sprøstekt løk og isbergsalat. Allergener: Gluten (hvete), egg, sennep