Hamburger fra Strøm Larsen i briochebrød med salat, syltagurk, tomat og løk. Serveres med ovnsbakte poteter og jalapeno dipp. Allergener: Gluten (hvete), melk, sesam, egg, sennep og sulfitt.
Tirsdag
Vegetar kremet pasta med sopp, paprika, squash, spinat og løk. Serveres med parmesan og basilikum. Allergener: Gluten (hvete), melk og selleri.
Onsdag
Økologiske cajunmarinerte kyllingvinger fra Hovelsrud gård med selleri coleslaw og blue cheese dip. Serveres med fries og hot sauce.: Selleri, egg, sennep og sulfitt.
Torsdag
Tom yum med torsk, laks, sopp, tomat og løk. Serveres med jasminris, koriander og lime. Allergener: Fisk og selleri.
Fredag
Svenske kjøttboller med potetpuré, agurksalat, tyttebær, fløtesaus og persille. Allergener: Melk, selleri, sulfitt og soya.