Meny

Mariboesgate 13

Uke 39
40

Mandag

Hamburger fra Strøm Larsen i briochebrød med salat, syltagurk, tomat og løk. Serveres med ovnsbakte poteter og jalapeno dipp. Allergener: Gluten (hvete), melk, sesam, egg, sennep og sulfitt.

Tirsdag

Vegetar kremet pasta med sopp, paprika, squash, spinat og løk. Serveres med parmesan og basilikum. Allergener: Gluten (hvete), melk og selleri.

Onsdag

Økologiske cajunmarinerte kyllingvinger fra Hovelsrud gård med selleri coleslaw og blue cheese dip. Serveres med fries og hot sauce.: Selleri, egg, sennep og sulfitt.

Torsdag

Tom yum med torsk, laks, sopp, tomat og løk. Serveres med jasminris, koriander og lime. Allergener: Fisk og selleri.

Fredag

Svenske kjøttboller med potetpuré, agurksalat, tyttebær, fløtesaus og persille. Allergener: Melk, selleri, sulfitt og soya.