Kremet pasta med røkt lammelår, paprika, stangselleri, løk, hvitløk, persille og revet parmesan.
Allergener: Sulfitt, selleri, melk og gluten (hvete).
Byggotto med grønne erter, grillet paprikakrem, stekt sopp, vinterspinat, parmesan og ristet solsikkefrø.
Allergener: Mandel, gluten (hvete), sulfitt og melk.
Kebabtallerken med svinenakke, isbergsalat, syltet rødkål, løk, persille og fefferoni.
Serveres med fries, harissasaus og hvitløks-youghurt.
Allergener: Melk, sulfitt og selleri.
Gravet laks med persillestuede poteter, fenikkelsalat, dill, sitron og hovmestersaus.
Allergener: Fisk, melk, sulfitt og sennep.
Bbq chicken drumsticks med spicy coleslaw, potetpure med dijonsennep, vårløksalat med bønnespirer og barbequesaus.
Allergener: Fisk, sulfitt, melk, sennep, soya og egg.

